Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Стоби Веритас

Суво црвено вино - Интензивно - Овошно - Пикантно
Винарија: Stobi
€19,95 со данок
+ -

 

Вранец созреан во дабови буриња, со интензивно темно рубин боја и специфичен ароматичен комплекс од капина, вишна и карамела. Оваа е типично балканско вино кое е одгледано во срцето на тиквешијата, на сопствените лозови насади на винаријата.
Вранецот Веритас има богат вкус и потенцијал за стареење во шише.


Локалитет: Градско

Сорта: Вранец 100%

Најдобро се служи на 15ºC - 17ºC

Комбинација со храна: Печено свинско месо, јагнешко месо, телешко месо, пршута, дивеч, мрсни сирења.

 

Вранец созреан во дабови буриња, со интензивно темно рубин боја и специфичен ароматичен комплекс од капина, вишна и карамела. Оваа е типично балканско вино кое е одгледано во срцето на тиквешијата, на сопствените лозови насади на винаријата.
Вранецот Веритас има богат вкус и потенцијал за стареење во шише.


Локалитет: Градско

Сорта: Вранец 100%

Најдобро се служи на 15ºC - 17ºC

Комбинација со храна: Печено свинско месо, јагнешко месо, телешко месо, пршута, дивеч, мрсни сирења.

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Овошен
Карактер Целосно тело
Карактер Зачинета
Карактер Интензивно
Грозје Вранец
Храна Јагне
Храна црвено месо
Храна Свинско месо
Храна Македонски специјалитети за месо
Храна игра
Храна Цврсти сирења
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš Barovo

Dry red wine - Vol - Fruity - Intense
€29,95 со данок

Бовин - Александар Куве

Суво црвено вино- Полно - Овошно-Пикантно
Од €11,25 со данок

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок

Stobi Vranec Veritas

Droge rode wijn – Intens - Fruitig – Kruidig
Од €13,50 со данок
top