Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Винарија: Bovin
€29,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€28,00
€26,55
+ -

 

 

Дисанот Барик е квалитетно црвено вино, зреено 6 месеци во нови буриња од македонски даб. Темно црвената боја со типични ароми на цреша, вишни и рибизли типични се за сортата Вранец. Има целосен и елегантен вкус со долг послевкус.Импресивна содржина на полифеноли, антиоксиданти и природни кардиоваскуларни регулатори. Комплексно со високо процент на сув екстракт. Може да се чува долг период под соодветни услови. Се конзумира со потешка храна.

 

Локалитет: Лепово

Сорта:Вранец

Најдобро се служи на 12ºC - 14ºC

Комбинација со храна: Печено свинско, јагнешко, дивеч, зачинето сирење, потешка храна.

 

 

Дисанот Барик е квалитетно црвено вино, зреено 6 месеци во нови буриња од македонски даб. Темно црвената боја со типични ароми на цреша, вишни и рибизли типични се за сортата Вранец. Има целосен и елегантен вкус со долг послевкус.Импресивна содржина на полифеноли, антиоксиданти и природни кардиоваскуларни регулатори. Комплексно со високо процент на сув екстракт. Може да се чува долг период под соодветни услови. Се конзумира со потешка храна.

 

Локалитет: Лепово

Сорта:Вранец

Најдобро се служи на 12ºC - 14ºC

Комбинација со храна: Печено свинско, јагнешко, дивеч, зачинето сирење, потешка храна.

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Полу - Cува
Карактер Овошен
Карактер Целосно тело
Карактер Интензивно
Храна Свинско месо
Храна игра
Храна Говедско
Храна Цврсти сирења
Грозје Вранец
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Бовин - Александар Куве

Суво црвено вино- Полно - Овошно-Пикантно
Од €11,25 со данок

Bovin Vranec

Dry red wine -Fruity - Intense
Од €9,45 со данок

Bovin Venus

Dry red wine -Fruity - Intense
Од €9,90 со данок
top