Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Попов -Вранец Резерва

Суво црвено вино - Овошно, Пикантно - Полно тело
Винарија: Попов Винарија
€12,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€11,85
€11,25

 

Вино со доминантно ароми на црна слива, капина и пријатни ноти  на црно чоколодо  и ментол. Виното е зреено во барикни буриња 24 месеци и се карактреризира со богата структура и пријатни танини.

 

Локалитет: Кавадарци, Смолник, Вардарска долина

Сорта: 100% Вранец

Најдобро се служи: 16ºC - 18ºC , 13.5 % aлк

Комбинација со храна: Печено црвено месо, печена патка, печено свинско и зачинета кинеска храна.

 

 

 

Вино со доминантно ароми на црна слива, капина и пријатни ноти  на црно чоколодо  и ментол. Виното е зреено во барикни буриња 24 месеци и се карактреризира со богата структура и пријатни танини.

 

Локалитет: Кавадарци, Смолник, Вардарска долина

Сорта: 100% Вранец

Најдобро се служи: 16ºC - 18ºC , 13.5 % aлк

Комбинација со храна: Печено црвено месо, печена патка, печено свинско и зачинета кинеска храна.

 

 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Интензивно
Карактер Комплекс
Карактер Зачинета
Карактер Овошен
Грозје Вранец
Храна Азиски јадења
Храна црвено месо
Храна игра
Храна Јагне
Храна Македонски специјалитети за месо
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Stobi Vranec Veritas

Droge rode wijn – Intens - Fruitig – Kruidig
Од €13,50 со данок

Tikveš Barovo

Dry red wine - Vol - Fruity - Intense
€29,95 со данок

Попов Вранец Смолник

Суво црвено вино - Овошно
Од €8,95 со данок

Ezimit Cabernet Sauvignon & Merlot

Droge rode wijn - kruidig - soepel
Од €7,20 со данок
top