Zoeken
Filters
De tas is leeg :(

Brzanov Artisan Winery

Wijn is "liefde" - een pure essentie vervuld van een paarse gloed, gecreëerd door het geschenk van de natuur en menselijke kennis om het perfecte brouwsel te maken, als een geschenk voor de goden en aardse levensgenieters. Die liefde en magie, verweven in het allereerste contact bij het maken van je eigen wijn, vormden de oorspronkelijke uitdaging en inspiratie voor Antonio Brzanov, die in 2012 zijn kunstwerk van unieke en bijzondere wijnen creëerde, afkomstig van de zonnige wijngaarden van Macedonië.

Vanaf het moment van het eerste contact met de druiventrossen die worden geplet en omgevormd tot jonge wijn - de most, tot het eindproduct dat verschijnt als een "Geest" in de creatief ontworpen flessen van het merk Brzanov, brengt de "meester" Antonio zijn eigen energie en passie in een product dat een "ambachtswijn" vertegenwoordigt, met een passie voor artistieke perfectie. Wanneer je zijn wijnen proeft, is de eerste reflectie en "magie" die je tandvlees en zintuigen beroert, precies de terugkerende magie van gegeven liefde en passie voor perfectie.

De manier waarop wijnen worden behandeld in hun productiecyclus - zonder het gebruik van chemische versterkers en andere "alchemie", plaatst deze wijngaard bij de weinige die het epitheton "ambachtelijk" kunnen dragen, vandaar de naam van de wijngaard: BRZANOV AMBACHTELIJKE WIJNMAKERIJ.

Filip Skumanov, levensgenieter en liefhebber van mooie vrouwen en wijnen.

top