Search
Filters
You have no items in your shopping cart.

Kamnik - Euphoria Late Harvest Temjanika - 2008

Sorry - this product is no longer available

Dessertwijn - Fruitig, kruidig, vol & rond
Wineries: Chateau Kamnik
Call for pricing

Aroma's van bloemen met name kamperfoelie en gedroogde abrikoos. Volle body met goede balans tussen de zuren en rest suikers.

Wijngaarden:
De wijngaard van dit druivenras is beplant met een dichtheid van 5500 wijnstokken per hectare volgens spur cordon & Guyot training. Door de ligging hebben de wijngaarden perfecte blootstelling aan zonlicht, de uitstekende bodemcondities en microklimaat omstandigheden maken het een referentiepunt in de regio voor het produceren van wijnen van wereldklasse.

Teelt & Oogst:
Alle belangrijke teelt fasen - snoeien, strippen van bladeren en uitdunnen van de bossen - worden met de hand gedaan. Het oogsten wordt ook met de hand gedaan, op verschillende momenten en  tijdstippen voor iedere sectie en ieder druivenras, om ervoor te zorgen dat de druiven de wijnkelders in hun optimale rijpheid bereiken. 

Vinificatie:
Het delicate ecologische balans en het productievolume van minder van 40 hectoliter, garanderen de hoge kwaliteit en het onderscheidende karakter van deze wijn. 

 

Locatie: Vardar River Valley Region

Druif: Temjanika 

Serveren bij:  8-10° C

Lekker bij: Perfect met appeltaart, fruitvlaai of creme brulee. Of zelfs bij foie gras. 

Aroma's van bloemen met name kamperfoelie en gedroogde abrikoos. Volle body met goede balans tussen de zuren en rest suikers.

Wijngaarden:
De wijngaard van dit druivenras is beplant met een dichtheid van 5500 wijnstokken per hectare volgens spur cordon & Guyot training. Door de ligging hebben de wijngaarden perfecte blootstelling aan zonlicht, de uitstekende bodemcondities en microklimaat omstandigheden maken het een referentiepunt in de regio voor het produceren van wijnen van wereldklasse.

Teelt & Oogst:
Alle belangrijke teelt fasen - snoeien, strippen van bladeren en uitdunnen van de bossen - worden met de hand gedaan. Het oogsten wordt ook met de hand gedaan, op verschillende momenten en  tijdstippen voor iedere sectie en ieder druivenras, om ervoor te zorgen dat de druiven de wijnkelders in hun optimale rijpheid bereiken. 

Vinificatie:
Het delicate ecologische balans en het productievolume van minder van 40 hectoliter, garanderen de hoge kwaliteit en het onderscheidende karakter van deze wijn. 

 

Locatie: Vardar River Valley Region

Druif: Temjanika 

Serveren bij:  8-10° C

Lekker bij: Perfect met appeltaart, fruitvlaai of creme brulee. Of zelfs bij foie gras. 

top